Betaalmogelijkheden - Homegyms

Heb je een vraag? +31 (0)85 001 3290

Betaalmogelijkheden

De volgende betaalmethoden worden door ons geaccepteerd:

  • iDeal
    iDeal is een veilige online betaalmethode waaraan geen extra kosten verbonden zijn. Het fijne aan iDeal is dat we jouw betaling onmiddellijk ontvangen en dat jouw bestelling gelijk verwerkt wordt.
  • PayPal
    We bieden ook de veilige betaaldienst van PayPal aan onze klanten in België en Nederland. Je dient een PayPal-account te hebben om van deze betaalmogelijkheid gebruik te maken. Betalen via PayPal is simpel, snel en veilig.
  • ING Home’Pay
  • In3 – in 3 keer betalen met 0% rente
    Liever gespreid betalen? Gebruik de betaalservice van In3. Dit is de enige betaaldienst die gespreid betalen aanbiedt tegen 0% rente. Je betaalt het aankoopbedrag van je bestelling in 3 delen zonder aanvullende kosten. Hierdoor wordt de aanschaf van een homegym voor iedereen toegankelijk, ongeacht je budget. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Voordat je betaling verwerkt wordt, zal In3 je gegevens checken. Wordt je aanvraag niet goedgekeurd, neem dan contact op met in3 of gebruik een andere betaalmethode. Meer info nodig over in3? Ga naar: www.payin3.nl.

Heb je vragen over de betalingsmogelijkheden? We helpen je graag! Neem contact op met onze klantenservice via 085-0013290 of info@homegyms.nl.