Verzending en bezorgen - Homegyms

Heb je een vraag? +31 (0)85 001 3290

Verzending & Bezorging

Als je een mooie, nieuwe fitnessruimte voor thuis bestelt bij Homegyms.nl, dan heb je twee leveringsopties om uit te kiezen.

Verzending

Kies je voor verzending, dan leveren we de apparaten van jouw keuze tot aan je deur. Het is vervolgens aan jou om het materiaal naar binnen te tillen, op zijn plek te zetten en (indien van toepassing) in elkaar te zetten. De verzending van één apparaat kost €49,- excl. btw. Voor elk extra apparaat rekenen we een aanvullende €20,- (excl btw) tot 5 apparaten.

De kosten voor deze verzendmethode zijn dus maximaal €149,- voor 6 of meer apparaten. Deze optie kan aantrekkelijk zijn als je installatiekosten wilt besparen en het niet erg vindt om de apparaten zelf bij jou thuis op hun plek en in elkaar te zetten.

Bezorging & installatie

Wil je liever dat wij jouw homegym volledig voor je in elkaar zetten, kies dan voor bezorging en installatie. Als je gaat voor deze optie, brengen we jouw bestelling niet alleen naar de door jou gekozen locatie, maar tillen we de fitnessapparaten ook naar de kamer of ruimte van jouw keuze, ook als deze zich op een andere verdieping bevinden. Ook zetten we de machines (indien van toepassing) voor je in elkaar, dus we vertrekken pas weer als jouw eigen homegym volledig opgezet en klaar voor gebruik is.

Deze levering- en installatieservice kost €198,- ongeacht hoeveel apparaten je hebt besteld, dus €49,- voor de levering en €149 voor de installatie. Het is bij deze dienst niet mogelijk om slechts enkele apparaten te selecteren voor installatie; je volledige bestelling wordt dus voor je op zijn plaats én in elkaar gezet. Gelieve hier rekening mee te houden. Bedragen zijn excl. btw.

Let op: we gaan uit van 1 uur installatietijd. Indien de locatie moeilijk bereikbaar is en de installatie hierdoor langer duurt (bijvoorbeeld als er veel trappen zijn in het gebouw), kunnen er extra installatiekosten in rekening worden gebracht.

Heeft u vragen over verzending en/of installatie? Neem gerust contact op via info@homegyms.nl of bel +31 (085)0013290.