Over ons - Homegyms

Heb je een vraag? +31 (0)85 001 3290

Over Homegyms.nl

Wij zijn Homegyms.nl, dé leading expert in het installeren van fitnessruimtes bij jou thuis! We zijn tegenwoordig allemaal druk en naar de sportschool gaan kost tijd! Hoe mooi zou het zijn als je jouw work-out voortaan lekker vanuit huis zou kunnen doen? Voor ons is het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft fit te worden én te blijven, en dat vanuit de comfortabele en vertrouwde omgeving van je eigen huis.

Je kunt bij ons terecht als je een slaapkamer/zolder/garage/kantoor over hebt dat je graag omgetoverd zou willen zien in de homegym van jouw dromen! Is je ruimte beperkt? Geen probleem! We denken graag met je mee en kijken naar de mogelijkheden en het ontwerp van jouw persoonlijke sportruimte. Ook als je op zoek bent naar één enkel apparaat, kunnen we je vast verder helpen.

We werken alleen met fitnessapparaten van absolute topkwaliteit. A-merken dus! Denk bijvoorbeeld aan Star Trac, TechnoGym, Schwinn en LifeFitness. Ons assortiment is zeer uitgebreid en onze voorraad ook; we vinden dus zeker een apparaat voor je dat bij je past! Indien je twijfelt of vragen hebt, zijn we maar een belletje van je verwijderd.

Of je nu in Nederland of België woont, ons team van specialisten bezorgt én installeert de door jou gekozen apparaten en materialen op een locatie van jouw keuze (houd hierbij zelf rekening met de afmetingen van de apparaten en eventuele deuren, hoeken of trappen waar we voorbij moeten). Wij installeren alles precies waar jij het wilt hebben.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje bij onze apparaten, laat je inspireren door ons beeldmateriaal of ervaringen van klanten óf neem contact met ons op als je vragen hebt!