Veel gestelde vragen - Homegyms

Heb je een vraag? +31 (0)85 001 3290

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over het bestel- en betaalproces of over de verzending van de apparaten? Grote kans dat je de antwoorden hieronder tegenkomt bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Bestellen

Op onze website hebben wij een filter gemaakt betreffende gebruiksgewicht. Selecteer het filter voor jouw gewicht en aan de hand daarvan kun je een selectie maken.

Mocht je een van de fitnessapparaten willen komen bezichtigen, neem dan contact met ons op via info@homegym.nl of 085-0013290. We zullen dan een afspraak met je inplannen voor het bekijken van de apparatuur.

Op de website hebben wij de volgende betaalmogelijkheden: iDeal, ING Home’Pay, Paypal of In3.

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl. Let op In3 werkt alleen voor particulieren. Vraag naar de voorwaarden voor zakelijk huren.

Hoe werkt het?
Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

1. Kies & check:
Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

2. 1e betaling & verzending:
Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

3. 2e & 3e betaling:
Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestiging via je e-mail. Zodra we jouw apparaat klaar hebben staan, stuurt een van onze collega’s je een bezorgdag via de mail toe. Een dag van tevoren ontvang je van ons een tijdvak.

Je kunt jouw bestelling tot 2 dagen voor de afleverdatum annuleren. Hiervoor worden administratiekosten van 25 euro in rekening gebracht. Binnen 2 dagen voor afleverdatum worden de volledige bezorgkosten doorberekend. Binnen 1 dag voor de bezorgdatum kan er niet meer geannuleerd worden. Het restantbedrag wordt binnen 5 werkdagen teruggestort op de rekening. Let op, voor bestellingen gedaan via Paypal houden wij gemaakte transactiekosten in.

Wil je jouw bestelling na ontvangst annuleren en retourneren? Dat kan zonder opgaaf van redenen en je hebt hiervoor 14 dagen de tijd. Bekijk onze pagina over Retourneren.

Geen probleem! Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om het apparaat in kwestie naar ons terug te sturen in de oorspronkelijke staat. Hebben wij je retourzending in goede orde ontvangen, dan kun je binnen eveneens 14 dagen je geld terug verwachten (excl. de oorspronkelijke verzend- en installatiekosten). Lees meer op de pagina over Retourneren.

Voorraad

Staat het apparaat waar jij naar opzoek bent er niet bij? Wellicht hebben we wel iets passends voor jouw situatie, bel ons even op 085-0013290 of stuur ons een mail info@homegym.nl.

De beschikbaarheid/voorraad van het product vind je op de productpagina. Sommige producten zijn “Beschikbaar via nabestelling”. Dit betekent dat we je op de wachtlijst zetten en je een bericht van ons ontvangt wanneer we het apparaat weer aan je kunnen uitleveren.

Je kunt gebruik maken van onze reserveringslijst. Hierdoor krijg je automatisch een bericht als het apparaat weer op voorraad is.

Verzending & bezorging

Als je vandaag bestelt, dan wordt de bestelling over het algemeen binnen 5 werkdagen bij je bezorgd. Mocht de levertijd van een apparaat afwijken, dan is dit aangegeven op de productpagina of nemen we contact met je op. Wanneer je in het weekend bestelt, dan wordt de bestelling pas op maandag verwerkt. Zodra we jouw apparaat klaar hebben staan, stuurt een van onze collega’s je een bezorgdag via de mail toe. Een dag van tevoren ontvang je van ons een tijdvak.

Dat ligt aan de verzendoptie die je kiest. Vind je het niet erg om je apparaten zelf op hun plek en in elkaar te zetten, dan kost de verzending tussen €49,- excl. btw voor één apparaat en €149,- voor 6 of meer apparaten.

Wil je dat wij de apparaten voor je komen installeren, dan kost dit €198,- ongeacht hoeveel apparaten je hebt besteld, dus €49,- voor de levering en €149 voor de installatie. Meer informatie over de verschillende leveringsopties vind je op de pagina over verzending en bezorgen. 

Als je wilt dat wij de door jou bestelde apparaten bij jou thuis komen installeren, dien je te kiezen voor de verzendoptie ‘Bezorging & installatie’. Kies je voor alleen verzenden, dan is het de bedoeling dat je de apparaten zelf in elkaar zet. Meer informatie over de verschillende leveringsopties vind je op de pagina over verzending en bezorgen.

Nee, dat gaat helaas niet. Kies je voor de verzendoptie ‘bezorging & installatie’, dan zetten wij álle apparaten van jouw bestelling voor je in elkaar. Het is daarin niet mogelijk om te selecteren.

Dat kan! Aan het eind van het bestelproces kun je ervoor kiezen of je jouw apparaten alleen wilt laten versturen zodat je ze zelf in elkaar kunt zetten, of dat we met ons team jouw homegym bij je komen installeren. Het zelf in elkaar zetten van de apparatuur is een goede optie als je installatiekosten wilt besparen.

Mocht je schade aan het apparaat constateren bij aflevering, laat het ons dan altijd meteen even weten. Op die manier vermijden we discussies over wanneer de schade is ontstaan.

Apparatuur

Onze expertise ligt op het gebied van cardio-apparatuur maar we verkopen ook krachtapparatuur. Op cardiogebied hebben we loopbanden, hometrainers, ligfietsen, crosstrainers, steppers en spinningfietsen.

Heb je een vraag over jouw apparaat? Wij hebben van bijna al onze apparaten een handleiding online staan. Mocht je er toch niet uitkomen, dan helpt onze klantenservice je graag verder!

Daar kunnen we je ook uitstekend bij helpen! Neem een kijkje op de website van ons zusterbedrijf Fitnessapparatuur.nl of laat ons weten wat je nodig hebt en waarvoor via info@fitnessapparatuur.nl. We helpen je graag verder!

Dat kan! Neem een kijkje op de website van ons zusterbedrijf Rental.fitness of stuur een e-mail naar info@rental.fitness als je liever een volledige homegym wilt huren in plaats van aanschaffen. We helpen je graag verder!

Geen probleem! We leveren ook fitnessruimtes voor de B2B-markt. Neem een kijkje op de website van ons zusterbedrijf Fitnessapparatuur.nl of laat ons weten wat je nodig hebt en waarvoor via info@fitnessapparatuur.nl. We helpen je graag verder!

Alle aangeboden apparatuur is 2e hands tenzij anders vermeld staat. Deze apparatuur komt bij ons uit de verhuur maar is wel helemaal nagelopen.