Service - Homegyms

Heb je een vraag? +31 (0)85 001 3290

Service

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat jouw fitnessapparaten langer meegaan, is het belangrijk dat deze regelmatig worden schoongemaakt. Frequente reiniging zorgt ervoor dat er minder onderhoudswerkzaamheden hoeven te worden toegepast. Let op, gebruik alleen schoonmaakmiddelen die bedoeld zijn voor het schoonmaken van fitnessapparaten. De instructies en richtlijnen die hierover door de fabrikant zijn opgesteld vind je in de handleiding van het apparaat.

Servicewerkzaamheden

Waarschijnlijk zijn jouw fitnessapparaten onderhevig aan frequent en intensief gebruik. Niet alleen het schoonmaken, maar ook regelmatige onderhoudscontroles (uitgevoerd door een professional) kunnen de levensduur van jouw fitnessapparaat verlengen. Het is aan te raden om regelmatig servicewerkzaamheden te laten uitvoeren, zodat het apparaat aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften blijft voldoen. Je vindt meer informatie over servicewerkzaamheden en onderhoud in de handleiding van jouw apparaat.

Heb je vragen over onderhoudscontroles of wil je een controle door ons laten uitvoeren? We helpen je graag verder. Neem contact op via info@homegyms.nl of bel +31 (085)0013290.